ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

23/10/2020

Ο εορτασμός των 100 επίσημων αγώνων της ομάδας μας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα Χανίων, ξεκίνησε στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιωνία Χανίων το Σάββατο 17/10, αποδίδοντας και ένα αναμνηστικό στην αντίπαλη ομάδα και ολοκληρώθηκε την χθεσινή μέρα, σβήνοντας συμβολικά τα 100 μας κεράκια σε γιορτινό κλίμα, παρόντος των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και της διοίκησης.
 
Με αφορμή το γεγονός, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην δημιουργία και την ύπαρξη της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια.
Συνεχίζουμε με ήθος και ζήλο, για την επίτευξη των φετινών μας στόχων.
 
Και πάλι ευχαριστούμε!
 
Εκ'μέρους της διοικήσεως του Ηφαίστου Χανίων

21/10/2020

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την κατασκευαστική εταιρία Archtify. Η εταιρία μελέτης, αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής, συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2020-2021.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Νικολάου Σκουλά 22
 
Για το τμήμα διαφήμισης/χορηγιών του Ηφαίστου επικοινωνήστε με inbox στη σελίδα και στα τηλέφωνα 2821044127 / κιν.6979115513

13/10/2020

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την
Εργολαβίες Τζαμαντάκης (Tzamantakis)
. Η εταιρία κατασκευών, επισκευών, μονώσεων, ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2020-2021.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Αγ.Παντελεήμωνος 52, Σούδα
---------------------------------------------------------------------
 

12/10/20

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με το Bristol Drink & Dine

Το αγαπημένο meeting point στο κέντρο της πόλης, συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2020-2021.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
fb. 


instagram. bristoldrinkanddine
Διευθ. Τζανακάκη 19, Χανιά

8/10/20

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας για ακόμα μία χρονιά με το . Το αγαπημένο κομμωτήριο του φίλου της ομάδας και επί χρόνια υποστηρικτή της, Γιώργου Αναστασόπουλου συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2020-2021.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
fb. Hair bar κομμωτήριο
Διευθ. Ζυμβρακάκιδων 11, Χανιά

12/9/20

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με το και την αναβάθμιση του σε "ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ / GOLD SPONSOR" για τη σεζόν 2020-21. Το πιο γνωστό e-sports cafe & snack spot της πόλης, βρίσκεται για ακόμα φορά στο πλευρό της ομάδας.
 
Φέτος το λογότυπο του θα κοσμεί την επίσημη εμφάνιση της ομάδας.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη
Εκ'μέρους της οικογένειας του Ηφαίστου
Insta. bnbchania
Kyprou 2, Chania
---------------------------------------------------------------------
Για το τμήμα διαφήμισης/χορηγιών του Ηφαίστου επικοινωνήστε με inbox στη σελίδα και στα τηλέφωνα 2821044127 / κιν.6979115513

5/9/20

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας του Ηφαίστου, έγινε και η παράδοση της νέας φανέλας προπόνησης από τους εκπροσώπους του
BaoTao Asian fusion kitchen
και του κομμωτηρίου
Nikos Lianopoulos men's world
.
Οι νέοι ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν το ρόστερ της ομάδας είναι από αριστερά προς τα δεξιά οι:
Γιάννης Χωραφάκης
Παναγιώτης Σίνης
Χαράλαμπος Μπουτζαλής
Γιώργος Καραμαλής
Dorian Cami
Οι χορηγοί της ομάδας αφού φωτογραφήθηκαν με τα νέα αποκτήματα και παρέδωσαν τη φανέλα, ευχήθηκαν υγεία στους ποδοσφαιριστές και υποσχέθηκαν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, στην υλοποίηση των στόχων της, τη φετινή χρονιά.
Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μαρκάκη.
Ο Ηφαιστος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και η παράδοση του νέου προπονητικού υλικού από τους νέους χορηγούς της ομάδας.

25/8/20

   Με χαρά ο σύλλογος μας κοινοποιεί την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών οι όποιοι θα τεθούν στις υπηρεσίες του Γιάννη Μαρκακη. Πρόκειται για τον μέσο-αμυντικό Dorian Cami ο όποιος αποκτήθηκε από την Άμιλλα, καθώς και για τον αμυντικό Μιχάλη Δεσποτακη ο όποιος αγωνιστικέ τελευταία φορά στον Τιταν Καλυβών. Τους καλωσορίζουμε με την ευχή να έχουν μια ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη υγεία κι επιτυχίες.

21/8/2020

5/8/2020

Με χαρά ο σύλλογος μας γνωστοποιεί την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Παναγιώτη Σινη από την Πέργαμο. Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στο νέο σου βήμα στην μακρόσυρτη πορεία σου στ’ άθλημα.

23/7/2020

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό την απόκτηση του Γιάννη Χωραφακη ( μεσο-αμυντικός από την Πέργαμο) Τον καλωσορίζουμε με την ευχή να είναι υγιής κι επιτυχημένος στον νέο του σύλλογο.

 Ακόμα σύσσωμο το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το υπάρχον, από πέρσι, ροστερ, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του παραμένοντας συμπορευόμενο, στη συντριπτική του πλειοψηφία, και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ο Δημήτρης Αχλατης, ο όποιος επέλεξε να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο , και ο Τηλέμαχος Μπούτος, ο όποιος ολοκλήρωσε της σπουδές του στην πολη μας κι επιστρέφει στην οικία του στην Αλεξανδρούπολη . Τους ευχαριστούμε και τους δυο, κ’ ιδιαιτέρως τον Τηλέμαχο που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στις επιτυχίες των δυο προηγούμενων σεζόν.

MAIL : 

hifaistoshanionac@gmail.com

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
Με την υπ’ αριθμ. 1191/2016 Διά-
ταξη του Ειρηνοδικείου Χανίων
αναγνωρίστηκε ως νόμιμη η σύ-
σταση του αθλητικού σωματείου
με την επωνυμία “ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΧΑ-
ΝΙΩΝ” με έδρα τον Δήμο Χανίων με
σκοπούς αυτούς που αναφέρονται
στο καταστατικό του μεταξύ των
οποίων και η ανάπτυξη του φίλα-
θλου πνεύματος καθώς και η καλ-
λιέργεια του αθλήματος του
ποδοσφαίρου. Το από 19 Ιουνίου
2016 καταστατικό του σωματείου
το οποίο και επικυρώθηκε από το
Δικαστήριο αποτελείται από 30
άρθρα.

Χανιά 18/8/2016
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Δημήτριος Μιχελογιάννης