ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

10/11/21

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ του Ήφαιστου Χανιών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το προπονητικό τιμόνι της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Ντενεκετζής, ο όποιος είναι και ο τελευταίος πρωταθλητής προπονητής της κατηγορίας μας. Τον καλωσορίζουμε με την ευχή να πραγματοποιήσει κάθε στόχο του, εντός του σωματείου μας. Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Μαρκάκη που με χαρά του, κάλυψε το κενό των προπονήσεων μέχρι την εύρεση προπονητή.

Το ΔΣ του Ήφαιστου Χανιών θα ήθελε να ευχαριστήσει τον, μέχρι προχθές, προπονητή της ομάδας Λιουδάκη Γιάννη για την συνεργασία και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα νέα του αναβαθμισμένα καθήκοντα.
 
Κρατώντας ταπεινά την ικανοποίηση του γεγονότος ότι η ομάδα αποτέλεσε σταθμό προόδου για έναν ακόμη συνεργάτη μας, επιβεβαιώνοντας το ορθόν της επιλογής μας, εργαζόμαστε ήδη ώστε να υπάρξει ανάλογης προπονητικής άξιας διάδοχη κατάσταση το συντομότερο.
 
 
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με το εστιατόριο TO STEKI ESTIATORIO-TABERNA (OFFICIAL SITE) . Το αγαπημένο εστιατόριο, συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2021-2022.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Αγ. Δέκα 3-5, Χανιά
---------------------------------------------------------------------
Για το τμήμα διαφήμισης/χορηγιών του Ηφαίστου επικοινωνήστε με inbox στη σελίδα και στα τηλέφωνα 2821044127 / κιν.6979115513

Tο Δ.Σ του Ήφαιστου Χανιών προσκαλεί τα μέλη στην 5η  τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η όποια θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/10/2021 στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΡΗΤΗ που βρίσκονται επί της οδού Νικηφόρου Φωκά 10, στα ΧΑΝΙΑ, με ώρα έναρξης 19:30

 Τα θέματα της ημερησίας διάταξης θα είναι τα εξής:

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-21
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22
  3. ΨΗΦΙΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ & ΝΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
  4. ΣΥΖΗΤΗ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πληροφορίες-ενημερώσεις εγγεγραμμένων και έγγραφες νέων μελών στο 6944637063 ή κατά την προσέλευση στο τόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης από τις 19:00

8/9/21

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Σχετάκης - Sxetakis. Το γνωστό κατάστημα με ιδέες & λύσεις για το σπίτι, το ξενοδοχείο, το κατάστημα και το κήπο σας, συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2021-2022.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
fb. @Σχετάκης - Sxetakis
Ν.Σκουλά 10, Χανιά
---------------------------------------------------------------------
Για το τμήμα διαφήμισης/χορηγιών του Ηφαίστου επικοινωνήστε με inbox στη σελίδα και στα τηλέφωνα 2821044127 / κιν.6979115513

Σήμερα 18/8/2021 που ο σύλλογος συμπληρώνει τα 5 έτη ζωής του, το ΔΣ του Ήφαιστου Χανίων γνωστοποιεί στα μέλη και τους φίλους, πως έφερε εις πέρας με επιτυχία, το δύσκολο εγχείρημα της εγγραφής στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Τρία χρόνια μετά, ο Μιχάλης Τζουγανάκης επιστρέφει για μία μεγάλη συναυλία στην Ανατολική Τάφρο Χανίων, την Κυριακή 18 Ιουλίου.
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Κρητικός Καλλιτέχνης μαζί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη θα μας χαρίσουν "Μουσική Χωρίς Σύνορα".

Εισιτήριο Προπώλησης: 12€
Online Αγορά εισιτηρίου από το https://www.ticketservices.gr/.../tzouganakis-mousiki.../...
& public.gr
Γενική Είσοδος: 15€

Έχει διασφαλιστεί να υπάρχουν αρκετά εισιτήρια στα εκδοτήρια του θεάτρου

Σημεία Προπώλησης
*Public-Χατζημιχάλη Γιάνναρη 40-42 (+1€)
Κρατήσεις εισιτηρίων: 6944637063 sms & viber ( επώνυμο και αριθμο εισιτηρίων)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ifaistos FC

Το Δ.Σ. του  Ήφαιστου Χανιών συνεχιζοντας τις επιλογές υψηλού επιπέδου είναι στην  ευχάριστη θέση, ν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδόσφαιρου, κάτοχο διπλώματος UEFA A και απόφοιτο ΤΕΦΑA, Γιάννη Λιουδάκη.

 Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο με την ευχή να πραγματοποιήσουμε μαζί τους στόχους και τα όνειρα μας.

 26/5/2021

25/5/2021

 

Ο Ήφαιστος Χανιών ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μαρκακη.

 

Μετά την ενδεχόμενη μετάθεση του, ως εκπαιδευτικός, εκτός νομού , δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί τρόπος ώστε να σχεδιαστεί η επομένη σεζόν χωρίς ρίσκο, παρ΄ όλη τη προσπάθεια που κατέβαλαν κι οι δυο πλευρές.

 

Στο σημείο  αυτό  θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όχι απλά ένα συνεργάτη, αλλά έναν φίλο κομμάτι πια του συλλόγου για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλα τα επίπεδα, και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του στην προπονητική, μέχρι να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας

 

23/10/2020

Ο εορτασμός των 100 επίσημων αγώνων της ομάδας μας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα Χανίων, ξεκίνησε στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιωνία Χανίων το Σάββατο 17/10, αποδίδοντας και ένα αναμνηστικό στην αντίπαλη ομάδα και ολοκληρώθηκε την χθεσινή μέρα, σβήνοντας συμβολικά τα 100 μας κεράκια σε γιορτινό κλίμα, παρόντος των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και της διοίκησης.
 
Με αφορμή το γεγονός, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην δημιουργία και την ύπαρξη της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια.
Συνεχίζουμε με ήθος και ζήλο, για την επίτευξη των φετινών μας στόχων.
 
Και πάλι ευχαριστούμε!
 
Εκ'μέρους της διοικήσεως του Ηφαίστου Χανίων

21/10/2020

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την κατασκευαστική εταιρία Archtify. Η εταιρία μελέτης, αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής, συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2020-2021.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Νικολάου Σκουλά 22
 
Για το τμήμα διαφήμισης/χορηγιών του Ηφαίστου επικοινωνήστε με inbox στη σελίδα και στα τηλέφωνα 2821044127 / κιν.6979115513

13/10/2020

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την
Εργολαβίες Τζαμαντάκης (Tzamantakis)
. Η εταιρία κατασκευών, επισκευών, μονώσεων, ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2020-2021.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Αγ.Παντελεήμωνος 52, Σούδα
---------------------------------------------------------------------
 

12/10/20

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με το Bristol Drink & Dine

Το αγαπημένο meeting point στο κέντρο της πόλης, συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2020-2021.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
fb. 


instagram. bristoldrinkanddine
Διευθ. Τζανακάκη 19, Χανιά

8/10/20

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας για ακόμα μία χρονιά με το . Το αγαπημένο κομμωτήριο του φίλου της ομάδας και επί χρόνια υποστηρικτή της, Γιώργου Αναστασόπουλου συμμετέχει με την μορφή χορηγού της ομάδας μας, για τη σεζόν 2020-2021.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη!
fb. Hair bar κομμωτήριο
Διευθ. Ζυμβρακάκιδων 11, Χανιά

12/9/20

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με το και την αναβάθμιση του σε "ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ / GOLD SPONSOR" για τη σεζόν 2020-21. Το πιο γνωστό e-sports cafe & snack spot της πόλης, βρίσκεται για ακόμα φορά στο πλευρό της ομάδας.
 
Φέτος το λογότυπο του θα κοσμεί την επίσημη εμφάνιση της ομάδας.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη
Εκ'μέρους της οικογένειας του Ηφαίστου
Insta. bnbchania
Kyprou 2, Chania
---------------------------------------------------------------------
Για το τμήμα διαφήμισης/χορηγιών του Ηφαίστου επικοινωνήστε με inbox στη σελίδα και στα τηλέφωνα 2821044127 / κιν.6979115513

5/9/20

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας του Ηφαίστου, έγινε και η παράδοση της νέας φανέλας προπόνησης από τους εκπροσώπους του
BaoTao Asian fusion kitchen
και του κομμωτηρίου
Nikos Lianopoulos men's world
.
Οι νέοι ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν το ρόστερ της ομάδας είναι από αριστερά προς τα δεξιά οι:
Γιάννης Χωραφάκης
Παναγιώτης Σίνης
Χαράλαμπος Μπουτζαλής
Γιώργος Καραμαλής
Dorian Cami
Οι χορηγοί της ομάδας αφού φωτογραφήθηκαν με τα νέα αποκτήματα και παρέδωσαν τη φανέλα, ευχήθηκαν υγεία στους ποδοσφαιριστές και υποσχέθηκαν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, στην υλοποίηση των στόχων της, τη φετινή χρονιά.
Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μαρκάκη.
Ο Ηφαιστος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και η παράδοση του νέου προπονητικού υλικού από τους νέους χορηγούς της ομάδας.

25/8/20

   Με χαρά ο σύλλογος μας κοινοποιεί την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών οι όποιοι θα τεθούν στις υπηρεσίες του Γιάννη Μαρκακη. Πρόκειται για τον μέσο-αμυντικό Dorian Cami ο όποιος αποκτήθηκε από την Άμιλλα, καθώς και για τον αμυντικό Μιχάλη Δεσποτακη ο όποιος αγωνιστικέ τελευταία φορά στον Τιταν Καλυβών. Τους καλωσορίζουμε με την ευχή να έχουν μια ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη υγεία κι επιτυχίες.

21/8/2020

5/8/2020

Με χαρά ο σύλλογος μας γνωστοποιεί την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Παναγιώτη Σινη από την Πέργαμο. Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στο νέο σου βήμα στην μακρόσυρτη πορεία σου στ’ άθλημα.

23/7/2020

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό την απόκτηση του Γιάννη Χωραφακη ( μεσο-αμυντικός από την Πέργαμο) Τον καλωσορίζουμε με την ευχή να είναι υγιής κι επιτυχημένος στον νέο του σύλλογο.

 Ακόμα σύσσωμο το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το υπάρχον, από πέρσι, ροστερ, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του παραμένοντας συμπορευόμενο, στη συντριπτική του πλειοψηφία, και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ο Δημήτρης Αχλατης, ο όποιος επέλεξε να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο , και ο Τηλέμαχος Μπούτος, ο όποιος ολοκλήρωσε της σπουδές του στην πολη μας κι επιστρέφει στην οικία του στην Αλεξανδρούπολη . Τους ευχαριστούμε και τους δυο, κ’ ιδιαιτέρως τον Τηλέμαχο που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στις επιτυχίες των δυο προηγούμενων σεζόν.

MAIL : 

hifaistoshanionac@gmail.com

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
Με την υπ’ αριθμ. 1191/2016 Διά-
ταξη του Ειρηνοδικείου Χανίων
αναγνωρίστηκε ως νόμιμη η σύ-
σταση του αθλητικού σωματείου
με την επωνυμία “ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΧΑ-
ΝΙΩΝ” με έδρα τον Δήμο Χανίων με
σκοπούς αυτούς που αναφέρονται
στο καταστατικό του μεταξύ των
οποίων και η ανάπτυξη του φίλα-
θλου πνεύματος καθώς και η καλ-
λιέργεια του αθλήματος του
ποδοσφαίρου. Το από 19 Ιουνίου
2016 καταστατικό του σωματείου
το οποίο και επικυρώθηκε από το
Δικαστήριο αποτελείται από 30
άρθρα.

Χανιά 18/8/2016
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Δημήτριος Μιχελογιάννης