5/8/2020

Με χαρά ο σύλλογος μας γνωστοποιεί την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Παναγιώτη Σινη από την Πέργαμο. Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στο νέο σου βήμα στην μακρόσυρτη πορεία σου στ’ άθλημα.

23/7/2020

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό την απόκτηση του Γιάννη Χωραφακη ( μεσο-αμυντικός από την Πέργαμο) Τον καλωσορίζουμε με την ευχή να είναι υγιής κι επιτυχημένος στον νέο του σύλλογο.

 Ακόμα σύσσωμο το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το υπάρχον, από πέρσι, ροστερ, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του παραμένοντας συμπορευόμενο, στη συντριπτική του πλειοψηφία, και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ο Δημήτρης Αχλατης, ο όποιος επέλεξε να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο , και ο Τηλέμαχος Μπούτος, ο όποιος ολοκλήρωσε της σπουδές του στην πολη μας κι επιστρέφει στην οικία του στην Αλεξανδρούπολη . Τους ευχαριστούμε και τους δυο, κ’ ιδιαιτέρως τον Τηλέμαχο που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στις επιτυχίες των δυο προηγούμενων σεζόν.

MAIL : 

hifaistoshanionac@gmail.com

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
Με την υπ’ αριθμ. 1191/2016 Διά-
ταξη του Ειρηνοδικείου Χανίων
αναγνωρίστηκε ως νόμιμη η σύ-
σταση του αθλητικού σωματείου
με την επωνυμία “ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΧΑ-
ΝΙΩΝ” με έδρα τον Δήμο Χανίων με
σκοπούς αυτούς που αναφέρονται
στο καταστατικό του μεταξύ των
οποίων και η ανάπτυξη του φίλα-
θλου πνεύματος καθώς και η καλ-
λιέργεια του αθλήματος του
ποδοσφαίρου. Το από 19 Ιουνίου
2016 καταστατικό του σωματείου
το οποίο και επικυρώθηκε από το
Δικαστήριο αποτελείται από 30
άρθρα.

Χανιά 18/8/2016
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Δημήτριος Μιχελογιάννης